Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παουλάο μόνο κρυφό δεν θα μπορούσε να μείνει, με τον Βραζιλιάνο να το επιβεβαιώνει και μάλιστα να δηλώνει πως θέλει να ντυθεί στα "πράσινα". Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Εξέδρα, ο κεντρικός αμυντικός της Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός αποτελεί όνειρο για εκείνον και γνωρίζει καλά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος στην πράξη δεν υπάρχει τίποτα, αφού η ελληνική ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση:

"Είμαι ενήμερος από τον εκπρόσωπό μου για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες να με αποκτήσουν. Γνωρίζω μεταξύ αυτών είναι και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τώρα που μιλάμε δεν έχω στα χέρια μου καμία επίσημη πρόταση. Πρόκειται μόνο για φιλολογικό ενδιαφέρον. Αν υπάρξει κάτι χειροπιαστό και επίσημο, τότε θα απαντήσω".

"Φαντάζει σαν όνειρο για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού ή της Σεβίλλης. Μακάρι να παίξω σε κάποια από τις δυο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες του και πραγματικά θα ήταν τιμητικό για μένα να αγωνιστώ δίπλα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές".

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναφέρθηκε και στους στόχους του λέγοντας πως επιδιώκει ένα καλό συμβόλαιο και πως δεν θα επέστρεφε στην πατρίδα του καθώς δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων του για το άμεσο μέλλον.

"Σκοπός μου είναι να κάνω ένα καλό συμβόλαιο, αφού είμαι 29 και δεν ξέρω για πόσο θα μπορώ να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο. Πάντως, δεν θέλω να γυρίσω ακόμα στη Βραζιλία. Θα το κάνω για να κλείσω την καριέρα μου, αλλά όχι τώρα. Πιστεύω να καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να δηλώνω πρόθυμος να πάω σε ομάδες από τη στιγμή που δεν μου έχει κάνει κάποια από αυτές πρόταση".


Πηγή: woop.gr