Συνεπής στο ραντεβού του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Μπουρούσης απολογήθηκε για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αποχώρησε τονίζοντας: «Θα μιλήσω άλλη στιγμή». Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την πόρτα των γραφείων της ΚΑΕ, όπου και παρέμεινε για περίπου μία ώρα.

Η πλευρά του Ολυμπιακού άκουσε τι είχε να πει ο Γιάννης Μπουρούσης για τις συνομιλίες του με τον Μάκη Ψωμιάδη που είδαν το φως της δημοσιότητας και είχαν να κάνουν κυρίως με την πρόληψη βιταμινών-σκευασμάτων από τον διεθνή άσο.

Προφανώς όμως θα ρωτήθηκε και για τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό που απέδωσε στους αδερφούς Αγγελόπουλου που φέρεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θέλησε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στους δημοσιογράφους και το μόνο του σχόλιο εξερχόμενος των γραφείων της ΚΑΕ ήταν ότι: "Θα μιλήσω άλλη στιγμή, δεν είναι ώρα τώρα".

Το πιθανότερο είναι πως κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η θητεία του Μπουρούση στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης μόνο με ένα θαύμα θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του. Προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της ΚΑΕ για την υπόθεση που πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τη διακοπή συμβολαίου του Έλληνα σέντερ.

 

 

Πηγή: sport24.gr