Κλήσεις σε απολογία θα αποσταλούν τις ερχόμενες μέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από το 9ο Ανακριτικό γραφείο προς κατηγορούμενους στην υπόθεση των "στημένων" που περιλαμβάνονται στην λίστα των 68. Ο ανακριτής της υπόθεσης φέρεται έτοιμος να προχωρήσει στην αποστολή των πρώτων κλήσεων, ενδεχομένως την Τρίτη, σε πρόσωπα που κατηγορούνται για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις πλην αυτής που αφορά την συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στους 68 αφορούν απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κ.α. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γωστό ποιοί θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν ενώπιον του ανακριτή.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο "μπουκμέικερ" Βασίλης Γεωρτσιάκος, που σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα φέρεται να έχει το ψευδώνυμο "Μπακάλης" και να ανήκει στην "ομάδα" του Αχιλλέα Μπέου. Στο πόρισμα μάλιστα γίνεται αναφορά σε συνομιλία του κατηγορούμενου με τον συγκατηγορούμενό του, Δημήτρη Ζαβαντία, για συγκεκριμένο αγώνα και την μεθόδευση που έπρεπε να κάνουν για να "γίνει διπλό".

Στον Γεωρτσιάκο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ.