ΗΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Μίλος Τεόντοσιτς, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του
"Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός", λέει η πολύ γνωστή παροιμία. Στην προκειμένη περίπτωση, η "νύφη" είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θέλει τον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, ο γαμπρός είναι ο Τεόντοσιτς που θέλει να πάει στη ρωσική ομάδα και ο πεθερός είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει .... προίκα - ελέω αποχώρησης Αγγελόπουλων - για να τον κρατήσει στο σπίτι του. Έτσι ο Σέρβος είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και ετοιμάζεται για αλλάγή ομάδας και πρωταθλήματος.

«Είναι αλήθεια πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε επίσημη πρόταση. Περιμένουμε την απόφαση του Ολυμπιακού μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιστεύουμε πως θα είναι θετική η απάντηση και μετά ο Μίλος θα μπορεί να υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ. Ο Μίλος είναι πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ. Υπάρχει κοινή επιθυμία για συνεργασία, τόσο από την πλευρά του όσο και από την ΤΣΣΚΑ. Περιμένουμε πλέον την απάντηση του Ολυμπιακού», δήλωσε στο "Sport Novosti" ο Νίκος Λώτσος, ο οποίος σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα απάντησε:

«Δεν είναι μυστικό ότι μιλήσαμε με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση, σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική πρόταση είναι πιο ξεκάθαρη και συγκεκριμένη».

Τονίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ δίνει τα 1.300.000 ευρώ για τη ρήτρα του "Τεό" και πλέον μένει η απάντηση της "ερυθρόλευκης" διοίκησης.


Πηγή: woop.gr