current views are: 3

6 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:07

Έξτρα κέρδη από τον ΟΠΑΠ στην τελευταία αγωνιστική του Champions League και του Europa League

Μεγάλα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League.

Δημοσίευση 15:07’

Μεγάλα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League.

Μεγάλα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League. O ΟΠΑΠ δίνει την ευκαιρία στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα», που θα ποντάρουν στους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης, να εισπράξουν επιπλέον κέρδη από 5% έως 100% με το Mega Booster. 

Στο Champions League ξεχωρίζουν σήμερα οι αγώνες Μπάγερν-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα-Νάπολι και την Τετάρτη τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ, Λυών-Σεβίλλη.  

Στο Europa League αγωνίζονται, την Πέμπτη 8/12/2016, οι τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και παίζει για την πρώτη θέση στον όμιλο, με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Για το παιχνίδι αυτό υπάρχουν πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα». Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη για την πρόκριση και θέλει τη νίκη στον αγώνα με τη Λίμπερετς στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την πρώτη του νίκη στον όμιλο στον εντός έδρας αγώνα με τη Θέλτα.  

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League, ενώ δίνει την ευκαιρία για επιπλέον κέρδη με το Mega Booster. 

Οι τυχεροί που θα επιλέξουν από 3 αγώνες και πάνω, πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω θα πάρουν μπόνους από 5% έως 100%. Οι 3άδες δίνουν έξτρα κέρδη +5%, οι 4άδες +10%,  οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.


σχετικα αρθρα