Ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Μπουρούσης σταματούν την κοινή τους πορεία έπειτα από μια πενταετία και αυτό που απομένει, είναι οι απαραίτητες ανακοινώσεις εκ μέρους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ των Πειραιωτών, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, όπερ σημαίνει ότι δεν θα λάβει και τις 200.000 ευρώ που υπήρχε ως όρος αν σταματούσε η συνεργασία πριν το τέλος της (απέμενε ένας χρόνος).

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/06), πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ στη Μαρίνα Ζέας, στην οποία ήταν ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του, ενώ από την άλλη πλευρά την ΚΑΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο νομικός σύμβουλος, κ. Πράσσος.

Τα όσα συνέβησαν μετά την συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας ανάμεσα στον Μπουρούση και το Μάκη Ψωμιάδη, αποτέλεσαν την κύρια αιτία για να επισπεύσουν τα γεγονότα και να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα στελέχη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είπαν στον Μπουρούση ότι αν επιθυμεί να λάβει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, τότε κι αυτοί από την πλευρά τους είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε διακοπή συμβολαίου.

Επίσης του πρότειναν και τη λύση της συναίνεσης σύμφωνα με την οποία ο παίκτης θα παραιτείτο από οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση και ο Ολυμπιακός θα τον άφηνε ελεύθερο, κάτι που εντέλει συνέβη.
Πηγή: woop.gr