Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι με... το ένα πόδι στην Ιταλία, αλλά παράλληλα γνωρίζει την δύσκολη περίοδο που περνάει ο σύλλογος και γι' αυτό κατανοεί το γεγονός ότι είναι απλήρωτος τους τελεταίους του μήνες για την περσινή σεζόν. Όπως αναφερεί με δημοσίευμά της η εφημερίδα "Goal", ο Σισέ δεν έχει λάβει δεδουλευμένα από το "τριφύλλι", χωρίς όμως αυτό το ποσό να είναι μεγάλο.

Την ίδια ώρα οι συζητήσεις με την Λάτσιο συνεχίζονται και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία ακόμα μία φορά, αυτό που χωρίζει τον Σισέ από τους "λατσιάλι" είναι ένας ποδοσφαιριστής.

Αν η Λάτσιο συμφωνήσει με την Πάρμα για την παραχώρηση του Σέρτζιο Φλοκάρι, τότε δημιουργείται και κενό στο ρόστερ, αλλά και θα βρεθούν τα λεφτά που αξιώνει ο Γάλλος επιθετικός για την μεταγραφή του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως που αφορούν και τα λεφτά του παίκτη, ο Σισέ έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, μεταγραφεί δεν έχει ολοκληρωθεί και τα δεδουλευμένα πιο πιθανό είναι να τα λάβει, όταν ήδη θα αγωνίζεται με άλλη ομάδα.
Πηγή: woop.gr