Παραμονή των αδελφών Γιαννακόπουλων και του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά μειωμένο μπάτζετ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν το αποτελέσμα της σημερινής συνάντησης των «αφεντικών» της ΚΑΕ με τον Σέρβο τεχνικό στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν αρκετή ώρα, θέτοντας παράλληλα επί τάπητος τον σχεδιασμό της σεζόν 2011-12.

Με επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, μάλιστα, δόθηκε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να μένει «ακέφαλος» και τον Ομπράντοβιτς να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, μέσα από την ανακοίνωση ξεκαθαρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση και η οικογένεια Γιαννακόπουλου μένει μέχρι να βρεθεί κατάλληλος αγοραστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση. Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη. Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ».