Μπορεί να υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βαλενσιέν, όμως όλα είναι στο χέρι των "ερυθρολεύκων", σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας.
Ο Φρανσίς Ντεκουριέ, μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday", τόνισε πως η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη και πως αν ο Ολυμπιακός κάνει μια τελευταία κίνηση θα μπορεί να κάνει δικό του τον Σάντσες.

Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, επιβεβαίωσε μάλιστα πως υπάρχει προσφορά από την Ουντινέζε για τον Κολομβιανό άσο, όμως αυτή του Ολυμπιακού είναι καλύτερη.

 "Έχουμε λάβει την πρόταση του Ολυμπιακού με φαξ και την εξετάζουμε. Υπάρχει μία οικονομική διαφορά σε σχέση με αυτά που ζητάμε, στα μάτια μου όμως δεν είναι μεγάλη. Είναι οικονομικό το θέμα, αλλά δεν είμαστε μακριά. Νομίζω ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού πλέον, δεδομένου ότι ξέρει τι ζητάμε. Να κάνει την τελευταία κίνηση για να φτάσουμε σε συμφωνία. Στις επόμενες μέρες πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία".

 Για το ενδιαφέρον της Ουντινέζε: "Ναι, έχουμε προσφορά και από μία ιταλική ομάδα, την Ουντινέζε, διότι ο Σάντσες είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης. Η καλύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή".

Πηγή: sport24.gr