Ανακουφισμένος για την επιλογή του να αφήσει την Ελλάδα, αλλά και θλιμμένος για όσα συμβαίνουν παρουσιάστηκε ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ.

«Μου άρεσε η ζωή στην Ελλάδα και έχω υπέροχες αναμνήσεις, ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, αν και δεν έμεινα πολύ. Τότε ήταν όλα πολύ ήρεμα, σήμερα βλέπω στις ειδήσεις τις διαμαρτυρίες του κόσμου, την πολιτική σύγχυση που επικρατεί και είμαι αναστατωμένος. Αυτή η οικονομική κρίση δεν είχε υπήρχε όταν έπαιζα εκεί, αλλά φανταστείτε τη δυσκολία των ανθρώπων και των οπαδών που είναι τόσο παθιασμένοι με τη μπάλα» τόνισε ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης της Φλαμένγκο θυμήθηκε τους Έλληνες οπαδούς εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη του για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. «Στην Ελλάδα υπάρχουν οι πιο φανατικοί οπαδοί της Ευρώπης. Θυμάμαι τον τελικό κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι ηττημένοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους. Είμαι λυπημένος γιατί η χώρα είναι πολύ όμορφη, πέρασα πολύ καλά και η Ελλάδα έχει πολύ καλούς ανθρώπους, φιλόξενους προς τους ξένους και είναι πολύ στοργικοί. Η ζωή εκεί μου θυμίζει το Ρίο ντε Τζανέιρο» τόνισε.

πηγή: Gazzetta.gr