Λίγες είναι οι πιθανότητες μεταγραφής του Βασίλη Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα, αφού το τεράστιο κόστος της συγκεκριμένης κίνησης θα κοστίσει ένα... καράβι λεφτά στους Καταλανούς!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η καταλανική «Sport» στο κυριακάτικο φυλλο της η Μπαρτσελόνα είναι απίθανο να δώσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον άσο του Ολυμπιακού, ενώ οι «Μπλαουγκράνα» ψάχνουν ελεύθερους και ποιοτικούς παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν θα... παλέψει ούτε για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει τα 1,3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την αποδέσμευσή του και 3,7 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο που προσφέρει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Για τη θέση του γκαρντ η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς και του Βασίλη Σπανούλη, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, κανείς δεν θα έρθει στην ομάδα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Καταλανοί.

Πάντως, η διοίκηση των Πειραιωτών θέλει να κρατήσει τον Βασίλη Σπανούλη και ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει διάθεση να δεχθεί μικρή μείωση αποδοχών, και όπως όλα δείχνουν, η θέση του θα είναι στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα σεζόν.


Πηγή: gazetta.gr