Πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να καταθέσει η Μπόλτον, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ η προσφορά των Βρετανών στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος φορ του «τριφυλλιού» είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, η οποία είναι έτοιμη, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, να δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνει δικό της τον 29χρονο άσο.

Η Μπόλτον θέλει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιόχαν Ελμάντερ και τον... είδε στο πρόσωπο του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός φορ αποχώρησε από το «Ρίμποκ» και η αγγλική ομάδα επιθυμεί να μπει «σφήνα» στη διεκδίκησή του από τη Λάτσιο.

Η Μπόλτον θα καταθέσει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Τζιμπρίλ Σισέ και οι άνθρωποί της δεν κρύβουν πως θα ενημερώσουν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» γνωστοποιώντας την προσφορά τους.

Πάντως, ο διεθνής άσος είχε εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ (έχει σπίτι στην Αγγλία και συγκεκριμένα κοντά στο Λίβερπουλ), αλλά για ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Αλλωστε η έδρα της Μπόλτον με το Λίβερπουλ είναι περίπου 45 χιλιόμετρα μακριά.

Για το αν έχει αλλάξει άποψη ο Γάλλος, θα το δείξουν οι εξελίξεις και αν τελικά ανέβει και άλλο η πρόταση η Μπόλτον καθώς αυτή είναι η πρώτη της. Ρόλο θα παίξει και τι ποσό θα δίνουν ετησίως στον Τζιμπρίλ Σισέ.
Πηγή: gazetta.gr