Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά μετά από τέσσερα χρόνια τον Μίλος Τεόντοσιτς, αρνούμενος να πλειοδοτήσει στην πρόταση της ΤΣΣΚΑ. Δύο εκατ. ευρώ, το ετήσιο συμβόλαιο που έδωσαν οι πρωταθλητές Ρωσίας στον Σέρβο γκαρντ.

Τέλος εποχής για τον Μίλος Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" με επιστολή τους προς την ΤΣΣΚΑ ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να ισοσταθμίσουν την πρόταση των 1,3 εκατομμυρίων, ποσό στο οποίο ανέρχεται η ρήτρα αποδέσμευσής του, και πλέον ο Σέρβος γίνεται κάτοικος Μόσχας.

Η αλήθεια είναι πως ο Τεόντοσιτς μετά την εκπληκτική προπέρσινη χρονιά του, έριξε στροφές στη περσινή σεζόν, όταν και βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα. Αρκετοί θεώρησαν πως είχαν τον ίδιο ρόλο και απ' ό,τι αποδεικνύεται, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που συνεχίζουν την αναζήτηση για να αναθέσουν σε άλλους το μάνατζμεντ της ομάδας, επέλεξαν τον Λαρισαίο ως τον απόλυτο ηγέτη της ομάδας.

Πλέον, ο Τεόντοσιτς, θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες των Καζλάουσκας και Σφαιρόπουλου, ενώ θα βρεθεί με το διόσκουρό του Νέναντ Κρστιτς, με τον οποίο θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν και πάλι τους Μοσχοβίτες στην κορυφή. Ο Σέρβος θα λαμβάνει δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, αποδοχές κατά πολύ ψηλότερες από αυτές που έπαιρνε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καρπωθούν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, στην εποχή της λιτότητας που ήδη έχει ξεκινήσει.   

πηγή: Contra.gr