Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον… πληθωρικό Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης (05/07) στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου κρατείται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου λόγω της εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια. Διαψεύδουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων», πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος το βράδυ της Τρίτης ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό επεισόδιο με συγκρατούμενούς του στις Φυλακές Ναυπλίου.

Οι πληροφορίες λένε πως Μπέος και κρατούμενοι αλληλογρονθοκοπήθηκαν βίαια και χρειάστηκε η επέμβαση των φρουρών για να επανέλθει η τάξη.

Διαψεύδουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Ο πρόεδρος του συλλόγου σωφρονιστικών υπαλλήλων Ναυπλίου, Νίκος Κωστόπουλος, διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του στο sport-fm.gr πως ο Αχιλλέας Μπέος… πιάστηκε στα χέρια με κρατούμενους!

«Αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας και αισχρά ψεύδη. Προσβάλλουν, τόσο εμάς, όσο και τον κ. Μπέο, ο οποίος είναι ευγενέστατος και μάλιστα, βοηθάει άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα», τόνισε!

Αναλυτικά, ο κ. Κωστόπουλος είπε στο sport-fm.gr:

«Αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας, αισχρά ψεύδη και δημιουργούν πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσβάλλουν, τόσο εμάς, όσο και τον κ. Μπέο! Πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Ο κ. Μπέος βρίσκεται στην πτέρυγα υποδίκων, σύμφωνα με το διαχωρισμό κρατουμένων. Είναι ευγενέστατος και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία με άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως, για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν τον ήξερα πριν».
Πηγή: www.exedrasports.gr