Για τους αντιπάλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Β΄ όμιλο της Ευρωλίγκα, ένας εκ των οποίων είναι ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

 «Δεν είναι μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά και ο κάτοχος του τίτλου. Oπως βλέπω από τα νέα, η Ζαλγκίρις βάζει ψηλά τον πήχη και προσπαθεί να βελτιωθεί ως ομάδα. Το ίδιο κάνει και η Μάλαγα, η οποία είναι απογοητευμένη με τα πρόσφατα αποτελέσματά της στην Ευρώπη. Δεν γνωρίζω καλά την ΚΚ Ζάγκρεμπ, όμως κέρδισαν το πρωτάθλημα στην Κροατία εκθρονίζοντας την Τσιμπόνα, οπότε περιμένω να είναι δυνατή ομάδα. Η Μπάμπεργκ διατηρείται σε ένα επίπεδο που της επιτρέπει να κοντράρει στα ίσα οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, όταν βρίσκεται σε καλή βραδιά» δήλωσε ο τέως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Καζλάουσκας, ο οποίος, εκτός από τον Έλληνα προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, στο πλευρό του θα έχει και τον Μίλος Τεόντοσιτς σε ρόλο οργανωτή, κατέληξε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω το πόσο δυνατός είναι ο όμιλος. Αν θες να φτάσεις μακριά, δεν θα πρέπει να περιμένεις να βρεις αδύναμους αντιπάλους στο δρόμο σου. Αντιθέτως, νομίζω πως η περίοδος των... αδύναμων αντιπάλων στην Ευρωλίγκα έχει τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια».