ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγωνία στην Τσέλσι με τον τραυματισμό του Εσιέν

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 20:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αγωνία στην Τσέλσι με τον τραυματισμό του Εσιέν
Facebook Twitter Whatsapp
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μίκαελ Εσιέν, τα οποία θα γίνουν γνωστά εντός του επόμενου 48ωρου, περιμένουν με αγωνία οι άνθρωποι της Τσέλσι και φυσικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Γκανέζος μέσος τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας των "μπλε" και το ανησυχητικό στην περίπτωσή του είναι ότι το Σεπτέμβριο του 2008 ο έμπειρος παίκτης είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς κι έμεινε εκτός έως το Μάρτιο του 2009.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μίκαελ Εσιέν, τα οποία θα γίνουν γνωστά εντός του επόμενου 48ωρου, περιμένουν με αγωνία οι άνθρωποι της Τσέλσι και φυσικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Γκανέζος μέσος τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας των "μπλε" και το ανησυχητικό στην περίπτωσή του είναι ότι το Σεπτέμβριο του 2008 ο έμπειρος παίκτης είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς κι έμεινε εκτός έως το Μάρτιο του 2009. Προς το παρόν κανείς από το ιατρικό τιμ δεν γνωρίζει εάν στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για σοβαρό ή επιπόλαιο τραύμα. Στο Twitter γράφεται ότι ο Εσιέν μπορεί να υπέστη ξανά ρήξη χιαστών, χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει κανείς από την Τσέλσι αυτή την φημολογία. "Ο Εσιέν τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης αυτής της εβδομάδας", αναφέρεται στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων και συνεχίζει: "Μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο".

Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή του διεθνή παίκτη στην περιοδεία που θα γίνει στην Ασία, η οποία ξεκινάει σε 2 εβδομάδες, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.