ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσουράνης: Τίτλους με Φερέιρα

Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου 2010, 11:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κατσουράνης: Τίτλους με Φερέιρα
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ ιδιαίτερη κρίση αυτή την περίοδο, αγωνιστική αλλά και διοικητική,

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ ιδιαίτερη κρίση αυτή την περίοδο, αγωνιστική αλλά και διοικητική,

αυτό όμως δε στερεί την ελπίδα από τους παίκτες της ομάδας, αλλά και τον Κώστα Κατσουράνη συγκεκριμένα, να πιστεύουν σε αλλαγή σκηνικού στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη στη "Record" όπου εκτός των άλλων, μίλησε και για το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο, την συνεργασία του με τον Φερέιρα, τους λόγους που έφυγε από την Μπενφίκα αλλά και το Νούνο Γκόμεζ. Οι δηλώσεις του Κατσουράνη:

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που γνώριζε από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας: "Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τον Φερέιρα και χρειάζεται να μάθει την κουλτούρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τρία χρόνια που ήμουν στην Πορτογαλία είδα την καταπληκτική δουλειά που έκανε στην Πόρτο και ελπίζω να κάνει τα ίδια και στον Παναθηναϊκό και να κερδίσει πολλούς τίτλους."

Για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την Μπενφίκα: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Μπενφίκα και ο μόνος λόγος που έφυγα ήταν η οικογένεια μου, καθώς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολα τα ταξίδια αυτά, αλλά… κόλαση. Ο μόνος λόγος που έφυγα από την Μπενφίκα ήταν αυτός και δεν είπα ψέματα».

Για το Νούνο Γκόμεζ και τη φήμη πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκάιρι: «Ο Νούνο Γκόμες είναι ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος φίλος. Θα ήθελα να τον έχουμε εδώ. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ περισσότερα από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για αυτόν. Είναι ένα σύμβολο της Μπενφίκα».