ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δεν συζητάμε με Ολυμπιακό, θα τα πούμε στην UEFA

Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου 2011, 18:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δεν συζητάμε με Ολυμπιακό, θα τα πούμε στην UEFA
Facebook Twitter Whatsapp

Στα άκρα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την κατάσταση, σχετικά με τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Στα άκρα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την κατάσταση, σχετικά με τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το σημερινό ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ έγινε γνωστό πως το «τριφύλλι», εκτός από την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, αρνούνται την πρόσκληση σε διάλογο και θα καταθέσουν φάκελο με στοιχεία τα οποία θα διαβιβαστούν στην UEFA.

Ο προεδρεύων την ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ.:

1)Υπάρχει από το ΔΣ η έκφραση συγχαρητηρίων στους παίκτες μας, που τους θεωρούμε ηθικούς νικητές.

2) Έχουμε απαιτήσει την οριστική διαγραφή των διαιτητών, του παρατηρητή και του τέταρτου.

3) Θα σταλεί ένας πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ, που θα περιλαμβάνει όλο το υλικό, που θα κοινοποιηθεί στην UEFA για να επιληφθεί του θέματος.

4) Θα συγκληθεί ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του προέδρου.

5) Θα καταθέσουμε σύντομα προτάσεις για το ποδόσφαιρο, με τη συνεργασία άλλων ΠΑΕ που έχουν δηλώσει πρόθεση να συμμετέχουν.

6) Ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασίες σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.

7) Όλο το ΔΣ, αλλά και οι παίκτες μας κάνουν έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι οι ηθικοί νικητές και αξίζουν την αναγνώριση από τους φιλάθλους μας».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας, αρνήθηκε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. «Κυκλοφόρησε κάποια ανακοίνωση του κυρίου Μαρινάκη. Θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση με νεότερη ανακοίνωση δική μας, αλλά δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση και απορούμε γιατί δεν έχει επέμβει ακόμη η επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας. Αν δεν επιληφθούν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, το ΔΣ της ΠΑΕ θα επανεξετάσει σύντομα τη στάση μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει πυγμή και 100χρονη ιστορία. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος να παίζει με το σύλλογο. Πρέπει η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν μπορεί να ψηφίζει νόμους και να μην τους εφαρμόζει. Το ίδιο έγινε και στο μπάσκετ, όπου άργησε η τιμωρία για κάποιους μήνες και όταν βγήκε προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ».