ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάντσες: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό

Δημοσίευση 3 Απριλίου 2011, 10:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σάντσες: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό
Facebook Twitter Whatsapp

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Κάρλος Σάντσες.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Κάρλος Σάντσες.

Ο Κολομβιανός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", αναφέρθηκε στο αν υπάρχει νέα πρόταση των ερυθρόλευκων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά όχι κάτι επίσημο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντσες:

-Για το αν υπάρχει νέα πρόταση:
"Δεν έχω ενημερωθεί για νέα πρόταση από πλευράς του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Αυτό που ξέρω επίσημα είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση τα Χριστούγεννα, αλλά απορρίφθηκε από την ομάδα μου".

-Για το αν θέλει ακόμη να έρθει:
"Χωρίς αμφιβολία. Εξακολουθώ να θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι πλέον ο πρωταθλητής Ελλάδας και το κίνητρο που δίνει μια ομάδα αυτού του επιπέδου σε κάθε παίκτη είναι τεράστιο. Έχω πάρει αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό κυρίως από τον Τόχα. Θεωρώ ιδανικό προορισμό για εμένα τον Ολυμπιακό".

-Για τον έχει πρόταση και από άλλες ομάδες:
"Δεν έχω ενημερωθεί για επίσημη πρόταση. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, όμως δεν γνωρίζω για κάτι επίσημο. Δεν είναι πρόβλημα για μένα το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το επίπεδο της ομάδας και ο Ολυμπιακός με καλύπτει απόλυτα".