ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2011, 13:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό
Facebook Twitter Whatsapp
Εγκρίθηκε σήμερα από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.
Εγκρίθηκε σήμερα από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Η συνέλευση το πρωί στα γραφεία της εταιρίας έγινε χωρίς την παρουσία κανενός από τους μεγάλους μετόχους της ΠΑΕ, αφού όλοι είχαν στείλει εκπροσώπους τους.

Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» έχουν το χρονικό περιθώριο ενός μήνα να βάλουν το ποσό αυτό στα ταμεία του συλλόγου. Στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για να συγκεντρωθεί το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έχει βάλει 260.000 ευρώ μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης, τα οποία αντιστοιχούν στο ποσοστό μετοχών που κατέχει.

Στη συνέλευση δεν έγινε καμία συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, όπως τόνισε το μέλος του Δ.Σ., Τζόνι Βεκρής: «Πάρθηκε η απόφαση για την αύξηση, όπως είχε γίνει η εισήγηση από το διοικητικό συμβούλιο του Απριλίου. Θα αυξηθεί το αρχικό κεφάλαιο κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί το ποσοστό και δικαίωμα προτίμησης έχουν οι παλιοί μέτοχοι αλλά και οι νέοι μέτοχοι ειναι καλοδεχούμενοι. Εχουν ένα μήνα προθεσμία από σήμερα για να βάλουν τα χρήματα».