ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός κόβει την προπονητολογία

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2011, 15:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Παναθηναϊκός κόβει την προπονητολογία
Facebook Twitter Whatsapp
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία εκφράζει την στήριξη της στον Πορτογάλο τεχνικό, Ζεσουάλδο Φερέιρα, και διαψεύδει τα σενάρια που ακούγονται τελευταία για αντικατάστασή του.
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία εκφράζει την στήριξη της στον Πορτογάλο τεχνικό, Ζεσουάλδο Φερέιρα, και διαψεύδει τα σενάρια που ακούγονται τελευταία για αντικατάστασή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων, για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει ο προπονητής του Ατρομήτου και παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, εμφανίζεται ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι επίσης υποψήφιοι.