ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: Επικίνδυνος ο Μαρινάκης

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 14:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αδαμίδης: Επικίνδυνος ο Μαρινάκης
Facebook Twitter Whatsapp
Απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε ότι απαξιεί να ασχολείται με παράγοντες που βγάζουν τα απωθημένα τους, για να προσθέσει ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο.
Απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε ότι απαξιεί να ασχολείται με παράγοντες που βγάζουν τα απωθημένα τους, για να προσθέσει ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη:

«Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σενάριο

Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα τη για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.
Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ' επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.
Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η Ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η Ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές.

Σταύρος Αδαμίδης».

Πηγή: www.gazzetta.gr