ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καστίγιο: Προτεραιότητα ο Άρης

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 19:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καστίγιο: Προτεραιότητα ο Άρης
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Νέρι Καστίγιο είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο θέλει ο Σάκης Τσιώλης να χτίσει την ομάδα της νέας χρονιάς, γι’ αυτό και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής αρκεί να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να διαπραγματευτεί με τον Άρη.
Ο Νέρι Καστίγιο είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο θέλει ο Σάκης Τσιώλης να χτίσει την ομάδα της νέας χρονιάς, γι’ αυτό και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής αρκεί να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να διαπραγματευτεί με τον Άρη. Μιλώντας για το θέμα αυτό στον "ΑΡΗΣ FM 92,8", ο Καστίγιο είπε: "Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και τους ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω στην ομάδα. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Χρειάζομαι κάποιες μέρες ώστε να συζητήσω με τον πρόεδρο της Σαχτάρ για να λύσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, αν μείνω ελεύθερος από τη Σαχτάρ, προτεραιότητα μου θα είναι ο Άρης. Έχω δώσει τον λόγο μου στους ανθρώπους της ομάδας για αυτό. Μου άνοιξαν την πόρτα στο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Επειδή δεν θέλω να είμαι αχάριστος με ανθρώπους που με βοηθούν, για μένα ο Άρης έχει προτεραιότητα".

 
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά, ο Καστίγιο είπε: "Κάποια λάθη που γίνονται στη διάρκεια της χρονιάς, είναι δύσκολο να τα διορθώσεις στα τελευταία παιχνίδια. Βέβαια πετυχαίνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες δείξαμε ότι το παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Την επόμενη χρονιά ο Άρης θα είναι σίγουρα καλύτερος γιατί έχει ένα προπονητή όπως ο κ. Τσιώλης που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι παίκτες της ομάδας είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη. Αυτό ισχύει και για τον κόσμο ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα του ψηλά. Δυστυχώς όμως έγιναν πολλά λάθη τα οποία στοίχισαν. Όλοι έχουν ευθύνη".
 
Μιλώντας για το μέλλον ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έβαλε ψηλά τον πήχη, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα. "Σίγουρα θα είμαι καλύτερος. Αν δεν τραυματιστώ και κάνω μια καλή προετοιμασία θα βοηθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου όσο μπορώ την ομάδα. Μακάρι να φτάσουμε την ομάδα του Άρη ψηλά. Στόχος δικός μου είναι πρωτάθλημα".

Τέλος ο Καστίγιο έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη επισημαίνοντας: "Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που όσο καιρό ήμουν εκεί με αγκάλιασε και με αγάπησε. Αν δεν καταφέρω άμεσα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, σίγουρα κάποια στιγμή  στο μέλλον θα το κάνω".


Πηγή: woop.gr