ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ναυάγιο» με Γκάμπριελ

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 12:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ναυάγιο» με Γκάμπριελ
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ Γκάμπριελ και Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να περιμένουν κανονικά τον ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν. Σενάρια για ανταλλαγή με παίκτη της Γκρέμιο.
Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ Γκάμπριελ και Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να περιμένουν κανονικά τον ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν. Σενάρια για ανταλλαγή με παίκτη της Γκρέμιο. Δημήτρης Γόντικας και Γκάμπριελ Ροντρίγκες τα είπαν σε καλό κλίμα, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά από τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της διοικούσαν επιτροπής την ελευθέρας του.

 Η απάντηση του κ. Γόντικα ήταν αρνητική, καθώς πιστεύει πως μετά τη σεζόν που πραγματοποίησε ο 30χρονος άσος είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ομάδα για να τον αγοράσει.

Ο Γκάμπριελ λοιπόν ζήτησε να μείνει ελεύθερος χαρίζοντας τις 200.000 ευρώ που υπολείπονται ακόμα για τη φετινή σεζόν, ενώ οι πράσινοι θα γλίτωναν και τις 500.000 ευρώ της επόμενης χρονιάς.

Η απάντηση ήταν αρνητική και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην πατρίδα του για να μεταφέρει τις προθέσεις των πράσινων στην Γκρέμιο.

Βέβαια διάφορα σενάρια κυκλοφορούν από την Τετάρτη το βράδυ και θέλουν τους πράσινους να εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής κάποιου παίκτη της βραζιλιάνικης ομάδας, αφήνοντας ελεύθερο τον Γκάμπριελ.Πηγή: sport24.gr