ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης: Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2011, 13:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μαρινάκης: Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά
Facebook Twitter Whatsapp
Νέα επίθεση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με αφορμή τον ορισμό του Κάκου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου γίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο.
Νέα επίθεση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με αφορμή τον ορισμό του Κάκου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου γίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας υποστήριξε ότι δεν λειτουργεί ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στη διαιτησία μέσα σε μία εβδομάδα.

«Οι εφημερίδες γράφουν ότι δεν θέλω τον Κάκο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Με νοιάζει ύστερα από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου».

Αναφερόμενος στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πρόσθεσε: «Οι αλλαγές στη διαιτησία δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν είναι απόφαση 4-5 ατόμων. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί».


Πηγή: www.sport-fm.gr