ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκαθαρίζει το θέμα του Μήτρογλου

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2011, 23:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ξεκαθαρίζει το θέμα του Μήτρογλου
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλον του.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλον του. Ο Έλληνας επιθετικός είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού, και μοιάζει δεδομένο πως δεν θα βρίσκεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

 Ο "Γερμανός" πήρε το μήνυμα από τον Ισπανό προπονητή, όταν έμεινε εκτός αποστολής για τα φιλικά της Κύπρου και πλέον έχει αρχίσει να "ψάχνεται" μαζί με τον μάνατζερ του, για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Πάντως οι ομάδες που θα ήθελαν στο ρόστερ τους τον Κώστα Μήτρογλου είναι αρκετές, τόσο από Ελλάδα, όσο και από την Γερμανία. Ο ίδιος σίγουρα θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην γενέτειρά του και ήδη υπάρχει φήμη για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης.

Και στον Ολυμπιακό όμως, προτιμούν να τον παραχωρήσουν σε ομάδα του εξωτερικού, αν και δεν αποκλείεται να αποτελέσει αντάλλαγμα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεχτεί να πουλήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το σίγουρα είναι, πως ο Κώστας Μήτρογλου θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να καταστρώσει σχέδια για το μέλλον.

πηγή: Sport24