ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μέλμπεργκ στην... Εθνική Ελλάδος

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 11:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Μέλμπεργκ στην... Εθνική Ελλάδος
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην εθνική Σουηδίας και αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται, καθώς είναι στις κλήσεις για τα ματς του Ιουνίου. Ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου πάντως χθες γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος, με τους διεθνείς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην εθνική Σουηδίας και αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται, καθώς είναι στις κλήσεις για τα ματς του Ιουνίου. Ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου πάντως χθες γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος, με τους διεθνείς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος! Ο Μέλμπεργκ δεν κάνει σκέψεις να… αλλάξει εθνικότητα, απλά η εθνική προπονείται στο Ρέντη αυτές τις ημέρες και βλέποντάς τον ο Σάντος του είπε ότι εφόσον θα το ήθελε μπορούσε να προπονηθεί με τους διεθνείς μας.

Ο Σουηδός πήρε το «οκ» από τον Χρήστο Μουρίκη και προπονήθηκε με την Ελλάδα, όπως και οι επίσης «ερυθρόλευκοι» Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Κώστας Μήτρογλου.


www.gavros.gr