ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλντάνο: Έφυγα από τη Ρεάλ εξαιτίας του Μουρίνιο

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2011, 15:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βαλντάνο: Έφυγα από τη Ρεάλ εξαιτίας του Μουρίνιο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε για την απομάκρυνση από την θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορώντας ανοιχτά τον Ζοσέ Μουρίνιο για αυτή την εξέλιξη και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ξεκάθαρο ποιος κέρδισε σε ένα καυγά που εγώ προσπαθούσα να αποφύγω».
Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε για την απομάκρυνση από την θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορώντας ανοιχτά τον Ζοσέ Μουρίνιο για αυτή την εξέλιξη και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ξεκάθαρο ποιος κέρδισε σε ένα καυγά που εγώ προσπαθούσα να αποφύγω». Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε σχετικά: «Δεν ήταν δική μου απόφαση αλλά του συλλόγου. Εγώ ποτέ δεν μετέτρεψα την ομάδα σε «πεδίο μάχης», αντιθέτως πάντα προσπαθούσα να υπάρχει συναίνεση. Προσπαθούσαν να κρατήσω χαμηλούς τόνους, καθώς υπήρχε μεγάλη συζήτηση γύρω από την ομάδα και ζήτησα μια συνάντηση με τον Πέρεθ και τον Μουρίνιο αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Ρεάλ τον τελευταίο καιρό έχει πάρει μια κατεύθυνση στην οποία δεν ένιωθα άνετα και δεν μπορούσα να συμμετέχω».

Ο Βαλντάνο περιέγραψε την σχέση του με τον Μουρίνιο λέγοντας: «Εδώ και πολύ καιρό δεν μιλάγαμε απευθείας παρά μόνο μέσω τρίτων, ενώ οι αρμοδιότητες μου είχαν μειωθεί τον τελευταίο καιρό». Ο πρώην γενικός διευθυντής όμως δήλωσε πως ο Μουρίνιο πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ, αφού της δίνει σταθερότητα, ενώ η ομάδα χρειάζεται ένα ηγέτη και ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο αυτό.

Ο Βαλντάνο στο τέλος εξέφρασε την στεναχώρια του που αποχωρεί από την «Βασίλισσα» δηλώνοντας: «Φεύγω με μεγάλη λύπη μετά από ένα σύλλογο που υπηρέτησα κατά διαστήματα για 27 χρόνια. Νοιάζομαι πολύ για την Ρεάλ και με πονάει που φεύγω, αλλά ποίος ξέρει μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψω».