ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δίνει Μήτρογλου για να πάρει Βιεϊρίνια!

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2011, 10:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ολυμπιακός: Δίνει Μήτρογλου για να πάρει Βιεϊρίνια!
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ! Αυτό αποκαλύπτει, με σημερινό της δημοσίευμα, η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», η οποία υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές έχουν ήδη προσεγγίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Βιεϊρίνια και εκτός από χρήματα προσφέρουν και τον Κώστα Μήτρογλου ως αντάλλαγμα!
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ! Αυτό αποκαλύπτει, με σημερινό της δημοσίευμα, η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», η οποία υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές έχουν ήδη προσεγγίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Βιεϊρίνια και εκτός από χρήματα προσφέρουν και τον Κώστα Μήτρογλου ως αντάλλαγμα! «Ο Βιεϊρίνια έφτασε στον ΠΑΟΚ το 2008, αρχικά με την μορφή του δανεισμού από την Πόρτο και στην συνέχεια με μόνιμη μεταγραφή. Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως προτίθενται να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ τον Κώστα Μήτρογλου ως έμψυχο αντάλλαγμα για να μειωθεί η τιμή του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον Πορτογάλο σταρ του ΠΑΟΚ.