ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει Μπόλονι ο Ζαγοράκης

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2011, 09:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θέλει Μπόλονι ο Ζαγοράκης
Facebook Twitter Whatsapp
O Λάζλο Μπόλονι είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος του ΠΑΟΚ για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
O Λάζλο Μπόλονι είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος του ΠΑΟΚ για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών στο Δικέφαλο πρόκριναν την περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού ως την πιο ιδανική.
Ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με ως προκύπτουν από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το gazzetta.gr από την Τρίτη (24/5), είναι το φαβορί γι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών του Δικεφάλου έκριναν πως η περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού, με την μεγαλύτερη θητεία στο Γαλλικό Πρωτάθλημα(11χρόνια), είναι ο κατάλληλος για να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών και της αγωνιστικής ηρεμίας.

 Μάλιστα αποφασίσθηκε λιαν συντόμως ο τεχνικός διευθυντής να ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον 58χρονο τεχνικό και να του κατατεθεί πρόταση συνεργασίας για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Φέτος ήταν τεχνικός της Λάνς από την οποία αποχωρεί, ενώ στο Γαλλικό πρωτάθλημα έχει εργαστεί στη Ρεν στη Μονακό, στην Νανσί. Επίσης, έχει εργαστεί στη Σαουδική Αραβία όπου έχει κατακτήσει τίτλο, αλλά και στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, και στην Σταντάρ Λιέγης.


Πηγή: gazzetta.gr