ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέψεις επιστροφής για Σαλπιγγίδη

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2011, 09:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σκέψεις επιστροφής για Σαλπιγγίδη
Facebook Twitter Whatsapp
Ενα χρόνο νωρίτερα ο διεθνής επιθετικός έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιά τους, τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον υπάρχουν σκέψεις να ξανακάνει το αντίθετο δρομολόγιο.
Ενα χρόνο νωρίτερα ο διεθνής επιθετικός έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιά τους, τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον υπάρχουν σκέψεις να ξανακάνει το αντίθετο δρομολόγιο. Αιτία η στάση μερίδας οπαδών του Δικεφάλου, που έχει ξενερώσει τον 30χρονο και να τον εμποδίζει να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο, όπως αυτός θα ήθελε και μπορεί.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Σαλπιγγίδης έχει εκφράσει τις ανησυχίες του ήδη στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ.
 
Εξάλλου, ο διεθνής επιθετικός έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε περίπτωση αποχώρησής του θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη "φόρμουλα", ώστε να έχει κέρδος και ο ΠΑΟΚ.
 
Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο, δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή πρόταση και θα το κάνει μόνο σε περίπτωση, που ξεκαθαριστεί αν όντως φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης.
 
Για τον 30χρονο επιθετικό υπάρχει και η σκέψη του εξωτερικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το Ανόβερο "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωσή του και είναι έτοιμο να κάνει πρόταση.


Πηγή: woop