ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα Ριέρα: Δεν έχω την παραμικρή ενόχληση

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2011, 14:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μήνυμα Ριέρα: Δεν έχω την παραμικρή ενόχληση
Facebook Twitter Whatsapp
Κυκλοφορούσε μία φήμη τις τελευταίες μέρες ότι ο Άλμπερτ Ριέρα έφυγε για διακοπές, έχοντας ακόμα ενοχλήσεις ακόμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.
Κυκλοφορούσε μία φήμη τις τελευταίες μέρες ότι ο Άλμπερτ Ριέρα έφυγε για διακοπές, έχοντας ακόμα ενοχλήσεις ακόμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η πραγματικότητα είναι ότι ο τραυματισμός που «αποκόμισε» στο ματς- φιέστα με την Λάρισα ανήκει πια στο παρελθόν, καθώς όπως ξεκαθαριζόταν από το ιατρικό τιμ «ο Ριέρα έφυγε για διακοπές, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του»

Και έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα…
 
Ο Ισπανός άσος επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και τους είπε ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση. Κάνει κανονικά το πρόγραμμα που του έχει δοθεί από τους γυμναστές Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο και Χρήστο Μουρίκη, έτσι ώστε στις 4 Ιουλίου να είναι φρέσκος-φρέσκος στην "πρώτη" των "ερυθρολεύκων" για τη νέα σεζόν.
 
Από το ιατρικό τιμ λεγόταν μάλιστα ότι «αν αισθανόταν έστω και την παραμικρή ενόχληση θα έμενε λίγες μέρες παραπάνω στο Ρέντη για αποθεραπεία, αλλά δεν είχε τίποτα».

Ο Ριέρα βρίσκεται στην Ισπανία και συμμετέχει και σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα αγώνες γκολφ και τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν σε ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες.Πηγή: woop.gr