ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν για Αγουέρο

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2011, 16:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπάγερν για Αγουέρο
Facebook Twitter Whatsapp
Όταν η επιθυμία του Σέρχιο Αγουέρο να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κατέστη γνωστή, τότε παρουσιάστηκαν, άμεσα, μνηστήρες για την απόκτησή του.
Όταν η επιθυμία του Σέρχιο Αγουέρο να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κατέστη γνωστή, τότε παρουσιάστηκαν, άμεσα, μνηστήρες για την απόκτησή του. Έτσι, μετά την Γιουβέντους, και η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι άλλη μια ομάδα που επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι Βαυαροί, που είχαν ενδιαφερθεί για τον Αγουέρο και πριν από δύο χρόνια, είχαν φτάσει τότε σε καλό σημείο αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την απόκτησή του.

Η κίνηση της γερμανικής ομάδας δεν έμεινε αναπάντητη την Γιουβέντους. Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» όρισε προθεσμία δέκα ημερών μέσα στην οποία θα ξεκαθαρίσει εάν θα έχει ή όχι στο ρόστερ της τον Σέρχιο Αγουέρο.

Ποσά δεν αναφέρονται αλλά, εκτιμούν τα ισπανικά ΜΜΕ, πως αυτή θα είναι 45 εκατ. ευρώ όσα και η ρήτρα αποδέσμευσης. Αποτέλεσμα της πρόθεσης της Ατλέτικο να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον παίκτη.Πηγή: woop.gr