ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα ανοιχτά για Παπασταθόπουλο

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2011, 19:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Όλα ανοιχτά για Παπασταθόπουλο
Facebook Twitter Whatsapp
Οριστική είναι η απόφαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να μην μετακομίσει στη Τζένοα κάτι που, με δεδομένο ότι δεν θα μείνει στη Μίλαν, αφήνει ανοιχτά ξανά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του.
Οριστική είναι η απόφαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να μην μετακομίσει στη Τζένοα κάτι που, με δεδομένο ότι δεν θα μείνει στη Μίλαν, αφήνει ανοιχτά ξανά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήταν γνωστό ότι δεν έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στην ομάδα της Γένοβας και την Κυριακή, μέσω του μάνατζέρ του Νίκου Κλιτσίδη, κατέστησε σαφές στην διοίκηση των «ροσονέρι» ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις και με δεδομένο ότι ο Παπασταθόπουλου παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από την Μίλαν και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από Ολυμπιακό, Λάτσιο, Ρόμα και Λιόν, είναι ξεκάθαρο ότι πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με τον επόμενο σταθμό την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μάλιστα, την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ραντεβού του παίκτη και του εκπροσώπου του με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ώστε να βρεθεί μία λύση για το μέλλον του Έλληνα αμυντικού.


Πηγή:sport-fm