ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αναζητά άλλοθι ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2011, 12:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αναζητά άλλοθι ο Ολυμπιακός
Facebook Twitter Whatsapp
Την ενόχλησή της για τις συνεχείς διαμαρτυρίες των παικτών και παραγόντων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Αναζητούν άλλοθι για τις ήττες», αναφέρει και κάνει λόγο για συμπεριφορές που υπηρετούν μόνο τη βία.
Την ενόχλησή της για τις συνεχείς διαμαρτυρίες των παικτών και παραγόντων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Αναζητούν άλλοθι για τις ήττες», αναφέρει και κάνει λόγο για συμπεριφορές που υπηρετούν μόνο τη βία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενους αγώνες. Η διαιτησία έκανε λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς συνειδητά και υπεύθυνα αποφύγαμε τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος της, γιατί τέτοιες συμπεριφορές υπηρετούν μόνο τη βία.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού, αντί να συμβουλεύσουν τους παίκτες της ομάδας τους να παίζουν καλό μπάσκετ και να σταματήσουν να προκαλούν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας εναντίον τους μπουκάλια -με αψευδή μάρτυρα σχετικό βίντεο- αναζητούν με αγωνία άλλοθι για τις ήττες τους, επιτιθέμενοι σε φανταστικούς εχθρούς και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Μάταιος κι αυτή τη φορά ο κόπος τους».


Πηγή: www.sport-fm.gr