ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαι η Βέρντερ θέλει Παπασταθόπουλο

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2011, 13:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kαι η Βέρντερ θέλει Παπασταθόπουλο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει στη μεταγραφική λίστα και της Βέρντερ Βρέμης, η οποία θέλει να τον αποκτήσει έστω και ως δανεικό από τη Μίλαν.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει στη μεταγραφική λίστα και της Βέρντερ Βρέμης, η οποία θέλει να τον αποκτήσει έστω και ως δανεικό από τη Μίλαν. Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει θέση βασικού στη Μίλαν και η διάσημη ιταλική ομάδα προτίθεται να τον παραχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά θα έχει αντίπαλο και τη γερμανική ομάδα, η οποία, κι αυτή, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς, συναντήθηκε ξανά με τον ομόλογο του της Μίλαν, Αριέντο Μπράιντα, και επανάφερε την πρόταση για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου, έστω ως δανεικού για τη νέα σεζόν. Εκτός από τη γερμανική ομάδα και τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον Ελληνα αμυντικό έχουν εκδηλώσει επίσης η Ρόμα και η Λιόν, ενώ και η Τζένοα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια και θέλει να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα του.