ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον αθλητικό δικαστή ο Τεόντοσιτς

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2011, 23:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στον αθλητικό δικαστή ο Τεόντοσιτς
Facebook Twitter Whatsapp
Σε απολογία κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα παρουσιασθεί ενώπιον του το πρωί της Τρίτης προκειμένου να απολογηθεί για το πέταγμα μπουκαλιού προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες οι οποίες βρίσκονται στο παρκέ.
Σε απολογία κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα παρουσιασθεί ενώπιον του το πρωί της Τρίτης προκειμένου να απολογηθεί για το πέταγμα μπουκαλιού προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες οι οποίες βρίσκονται στο παρκέ. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν υπέπεσε στην αντίληψη των διαιτητών της αναμέτρησης και δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, ωστόσο το ανέφερε στην έκθεση της η αστυνομία καθώς έγινε καταγγελία από οπαδό των «πράσινων». Στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί και το video το οποίο δείχνει τον Σέρβο πλέι μέικερ την ώρα που πετάει το μπουκάλι.

Από τον από τον αθλητικό δικαστή κλήθηκε και ο Παναθηναϊκός λόγω της ρίψης κροτίδων και άλλων αντικειμένων στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς των τελικών.