ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρά επεισόδια στο συλλαλητήριο του ΟΦΗ-Συμπλοκές με τα ΜΑΤ

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2011, 07:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σοβαρά επεισόδια στο συλλαλητήριο του ΟΦΗ-Συμπλοκές με τα ΜΑΤ
Facebook Twitter Whatsapp
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η χθεσινή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ που ήταν αποφασισμένοι να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους.
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η χθεσινή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ που ήταν αποφασισμένοι να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους. Η πλατεία των Λιονταριών χθες το απόγευμα, ήταν γεμάτη (περίπου 5000 φίλαθλοι) και το βράδυ, όπως προνηνυόταν, ήταν καυτό.
 
Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θερμόαιμοι άναψαν φωτιές σε φωτοτυπικά μηχανήματα, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Α' ΔΟΥ όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές κι έβαλαν φωτιά.
  
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά στο δικαστικό μέγαρο.
  
  
Επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ και συμπλοκές ακολούθησαν στα Λιοντάρια..ενώ φωτιά εκδηλώθηκε στον 4ο όροφο της Α΄ΔΟΥ!
 
Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μία νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την 25ης Αυγούστου με αναπνευστικά προβλήματα καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα σε πολλά κεντρικά σημεία για να διαλύσουν το πλήθος...
  
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι καφετέριες στο πάρκο Θεοτοκόπουλου άδειασαν κι επικράτησε πανικός! Λίγο αργότερα, οι οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο κινηματοθέατρο Αστόρια.Πηγή: cretalive.gr