ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγει ο «Παπ» από τη Μίλαν!

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2011, 07:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φεύγει ο «Παπ» από τη Μίλαν!
Facebook Twitter Whatsapp
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ο οποίος πήγε με όνειρα το καλοκαίρι στους μετέπειτα πρωταθλητές Ιταλίας, δεν κατάφερε να «στεριώσει», ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι δενε επιθυμεί την παραμονή του και μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, ενημέρωσαν σχετικά τον ατζέντη του.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ο οποίος πήγε με όνειρα το καλοκαίρι στους μετέπειτα πρωταθλητές Ιταλίας, δεν κατάφερε να «στεριώσει», ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι δενε επιθυμεί την παραμονή του και μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, ενημέρωσαν σχετικά τον ατζέντη του. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλεσάντρο Νέστα, η παραμονή του Τιάγκο Σίλβα και η απόκτηση του Φιλίπ Μεξές, έκαναν άκρως περιττή την παραμονή του "Παπ", ο οποίος φέτος είχε μόλις πέντε συμμετοχές.

Η Τζένοα καραδοκεί για τον δανεισμό του, ενώ υπάρχουν και οι Βέρντερ Βρέμης - Λιόν, που επίσης ενδιαφέρονται. Όσο για τον Ολυμπιακό, δημοσιεύματα του Τύπου ήθελαν τους πρωταθλητές Ελλάδας να κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, χωρίς πάντως να έχει γίνει η παραμικρή κρούση.


Πηγή: woop.gr