ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βασιλακόπουλο πήγαν οι Αγγελόπουλοι

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2011, 14:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στον Βασιλακόπουλο πήγαν οι Αγγελόπουλοι
Facebook Twitter Whatsapp
Τον έντονο προβληματισμό τους από τη διαιτησία στους τελικούς της Α1 Ανδρών, κυρίως στον δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέφρασαν σήμερα στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Τον έντονο προβληματισμό τους από τη διαιτησία στους τελικούς της Α1 Ανδρών, κυρίως στον δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέφρασαν σήμερα στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι «ισχυροί άνδρες» των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, πριν την κλήρωση των διαιτητών για τον 3ο και 4ο τελικό, προκειμένου να συζητήσουν με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά και να δηλώσουν δυναμικό παρών

Ωστόσο, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι απέχουν από τις κληρώσεις των διαιτητών, καθώς δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις τους στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου για αναδιάρθρωση της επιτροπής διαιτησίας, δεν παρέμειναν στην κλήρωση και αποχώρησαν με την ολοκλήρωση της συζήτησης που είχαν με τον κ.Βασιλακόπουλο.

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης, στον τρίτο τελικό θα «σφυρίξουν» οι Γκόντας, Κορομηλάς και Αφεντουλίδης, ενώ στον τέταρτο (αν χρειαστεί) οι Πηλοΐδης, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Στον τρίτο «μικρό τελικό», μεταξύ ΠΑΟΚ-Αρη, κληρώθηκαν οι Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Ψαριανός, ενώ στον τέταρτο οι Σπυρίδωνος, Χριστοδούλου και Φούφης.