ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς Γαλατάσαραϊ ο Ραούλ Μπράβο

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2011, 11:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προς Γαλατάσαραϊ ο Ραούλ Μπράβο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο βρίσκεται στην Τουρκία από την Τρίτη το απόγευμα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Γαλατάσαραϊ.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο βρίσκεται στην Τουρκία από την Τρίτη το απόγευμα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Γαλατάσαραϊ. Ο Ραούλ Μπράβο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 30χρονος άσος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του σε μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Γαλατάσαραϊ που ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, με τον Μπράβο να συγκεντρώνει, σύμφωνα με τους Τούρκους, όλα τα στοιχεία που ψάχνουν.

Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται στην Τουρκιά από την Τρίτη το απόγευμα και μάλιστα έχουν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο κόλπο μπήκε και η Μπεσίκτας που θέλει να τον αρπάξει τελευταία στιγμή. Μπράβο σουξε ο... Μπράβο!Πηγή: www.sport24.gr