ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πόρτα» στον Μπιν Χαμάμ!

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2011, 11:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πόρτα» στον Μπιν Χαμάμ!
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ... έφαγε πόρτα από τη FIFA! Ο 62χρονος παράγοντας από το Κατάρ, μέχρι πρότινος πρόεδρος της ασιατικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και διεκδικητής της προεδρίας της FIFA, θέλησε σήμερα να εισέλθει στο συνέδριο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας στη Ζυρίχη, όπου συνεδριάζει το σώμα για την εκλογή νέου προέδρου, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.
Ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ... έφαγε πόρτα από τη FIFA! Ο 62χρονος παράγοντας από το Κατάρ, μέχρι πρότινος πρόεδρος της ασιατικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και διεκδικητής της προεδρίας της FIFA, θέλησε σήμερα να εισέλθει στο συνέδριο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας στη Ζυρίχη, όπου συνεδριάζει το σώμα για την εκλογή νέου προέδρου, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος. Στον Μπιν Χαμάμ έχει επιβληθεί προσωρινός αποκλεισμός από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της παγκόσμιας συνομοσπονδίας σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας, και γι' αυτό το λόγο δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στο χώρο του συνεδρίου. Ο Χαμάμ, ο οποίος σκοπεύει να καταθέσει έφεση κατά του αποκλεισμού του, δήλωσε ότι «θα κάνω τα πάντα για να αποκαταστήσω το όνομα μου» και διαμαρτηρήθηκε έντονα για τον αποκλεισμό του, έστω ως παρατηρητή, από το συνέδριο της FIFA.

Ο... καπετάνιος Σεπ Μπλάτερ

Ο Γιόζεφ Μπλάτερ έδωσε την δική του άποψη για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της FIFA, λίγες ώρες πριν την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της διεθνούς ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Από την Ζυρίχη και κατά την έναρξη του συνεδρίου της FIFA, ο 75χρονος Ελβετός παράγοντας, δήλωσε: «Η FIFA μοιάζει με καράβι σε ταραγμένα νερά. Κι εγώ είμαι ο καπετάνιος που θα το επαναφέρει στην καλή πορεία».