ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζουντ Σισέ: Θα μείνει ο Τζιμπρίλ!

Δημοσίευση 3 Ιουνίου 2011, 12:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τζουντ Σισέ: Θα μείνει ο Τζιμπρίλ!
Facebook Twitter Whatsapp
Η Τζουντ Σισέ βάλθηκε να μας τρελάνει! Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε στο twitter της ότι τελικά ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει στον Παναθηναϊκός, ενώ χθες (02/06) έγραφε το αντίστροφο.
Η Τζουντ Σισέ βάλθηκε να μας τρελάνει! Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε στο twitter της ότι τελικά ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει στον Παναθηναϊκός, ενώ χθες (02/06) έγραφε το αντίστροφο. Το twitter φαίνεται πως είναι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια της συζύγου του Γάλλου σταρ, αφού δεν σταματάει να... βγάζει ειδήσεις σχετικά με το μέλλον του άντρα της.

Κι ενώ την Πέμπτη (02/06) έλεγε ότι ο Σισέ είναι προς πώληση αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, σήμερα (03/06) τονίζει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Υπεύθυνος γι' αυτό είναι ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος της έστειλε μήνυμα στο twitter, ζητώντας της να πείσει τον Σισέ να μείνει στην Ελλάδα:

«Ο σύζυγός σου πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μας βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της ομάδας. Ο Σισέ είναι θρύλος», ανέφερε το μήνυμα του φιλάθλου.

Ορίστε και η απάντηση της Τζουντ: «Είμαι σίγουρη ότι θα μείνει... Είναι μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ υπάρχουν πάντα πάρα πολλές φήμες...».


Πηγή: www.sport24.gr