ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eπίθεση κατά του προέδρου της Καλλιθέας

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2011, 15:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eπίθεση κατά του προέδρου της Καλλιθέας
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο άτομα επιτέθηκαν χθες το βράδυ στον Νίκο Σαλευρή, όταν τον εντόπισαν σε διάβαση της Λεωφόρου Συγγρού στην περιοχή της Καλλιθέας.
Δύο άτομα επιτέθηκαν χθες το βράδυ στον Νίκο Σαλευρή, όταν τον εντόπισαν σε διάβαση της Λεωφόρου Συγγρού στην περιοχή της Καλλιθέας. «Εσύ είσαι ο εξυγιαντής;», φέρεται να ήταν κάποια από τα λόγια των αγνώστων, πριν επιτεθούν στον πρόεδρο της αθηναϊκής ομάδας, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η αθηναϊκή ομάδα. Ο κ.Σαλευρής ξέφυγε και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:

«Το παρακράτος του ποδοσφαίρου χτύπησε πάλι...

Επίθεση δέχτηκε χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκος Σαλευρής από δύο μπράβους που επέβαιναν σε μηχανή σε διάβαση της Λ. Συγγρού στο ύψος της οδού Μενελάου.

Σημειωτέον ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του κ. Σαλευρή.

Οι δύο μπράβοι σταμάτησαν με την μηχανή και ο συνοδηγός αφού πρώτα του είπε «Εσύ είσαι ο εξυγιαντής ; Θα πεθάνεις», του επιτέθηκε.

Ο κ. Σαλευρής κατάφερε να ξεφύγει και με τις φωνές του, οι μπράβοι τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως μετά το περιστατικό, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπου κατέθεσε μήνυση κατά (των γνωστών) αγνώστων.

Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιου, τις ενέργειες του οποίου επικροτούμε και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να υπάρξει τέλος στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το γεγονός ότι η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου αποκαλύπτοντας το τεράστιο σκάνδαλο με τις πλαστογραφημένες ενημερότητες μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Επιθέσεις από ανθρώπους της νύχτας, όχι απλώς δεν πρόκειται να μας πτοήσουν, αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ότι θα επιταχύνουν τις εξελίξεις για την οριστική κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό, συντασσόμαστε στο πλευρό του κ.Πιλάβιου, ο οποίος ζήτησε την διακοπή λειτουργίας της ΕΠΟ έως ότου ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις που έχουν σχέση με τα παράνομα στοιχήματα και τα πλαστά έγγραφα.

Δυστυχώς όμως, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Καλλιθέα εδώ και 3 μήνες έχει δώσει σε όλες τις αρχές του κράτους το φάκελο με όλα τα στοιχεία, η πολιτεία έχει αδρανήσει με αποτέλεσμα το παρακράτος του ποδοσφαίρου να προχωρεί σε απειλές κατά της ζωής ανθρώπων όπως ο κ.Πιλάβιος ή ακόμα χειρότερα να πραγματοποιεί τις απειλές όπως συνέβη χθες το βράδυ στην επίθεση που δέχτηκε ο κ.Σαλευρής».


Πηγή: www.sport-fm.gr