ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bοργιάς: Λένε ψέματα Πιλάβιος και Κούγιας

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2011, 15:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Bοργιάς: Λένε ψέματα Πιλάβιος και Κούγιας
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε να κατεβάσει ρολά στην ΕΠΟ, αλλά κατά τον Σωτήρη Βοργιά αυτό έγινε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες. Επίσης, ο πρώην διαιτητής ανέφερε ότι οι Πιλάβιος και Κούγιας λένε ψέματα ότι δέχονται απειλές.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε να κατεβάσει ρολά στην ΕΠΟ, αλλά κατά τον Σωτήρη Βοργιά αυτό έγινε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες. Επίσης, ο πρώην διαιτητής ανέφερε ότι οι Πιλάβιος και Κούγιας λένε ψέματα ότι δέχονται απειλές. Αφού δέχονται απειλητικά ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί δεν ζητούν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους, αναρωτήθηκε ο κ. Βοργιάς στον FM100 και συνέχισε:

Δεν πιστεύω τα όσα λένε. Απλώς βρήκαν τρόπο για να παραγράψουν αδικήματα. Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες. Δυστυχώς ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής γνωρίζει τα πάντα και δεν κάνει απολύτως τίποτε. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ είπε ότι γνωρίζει ποιος παράγοντας έπαιξε 1 εκ.ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 10 εκ. στον αγώνα Ιωαννίνων-Καστοριάς το 2008.

«Tον ξέρω και θα αποκαλυφθεί από το έμβασμα που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος...Για να μην παριστάνουν κάποιοι τους εξυγιαντές. Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, ο κ.Καπελέρης, γιατί όταν ήταν στο ΣΔΟΕ και βρήκε τα εκατομμύρια του Μποροβήλου, δεν δέσμευσε τις τραπεζικές του καταθέσεις;»

Πηγή: www.gazzetta.gr