ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εξαφανίστηκε» ο Ντουγκλάο!

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2011, 09:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Εξαφανίστηκε» ο Ντουγκλάο!
Facebook Twitter Whatsapp
Αγνοείται η... τύχη του Ντουγκλάο τις τελευταίες ώρες στην Καβάλα, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός ζήτησε άδεια από τον προπονητή των «Αργοναυτών», δεν την πήρε και αποφάσισε να φύγει μόνος του!
Αγνοείται η... τύχη του Ντουγκλάο τις τελευταίες ώρες στην Καβάλα, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός ζήτησε άδεια από τον προπονητή των «Αργοναυτών», δεν την πήρε και αποφάσισε να φύγει μόνος του! Όπως αναφέρει η «Sportday», ο Ντουγκλάο ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους από τον τεχνικό της Καβάλας, Μάριους Σουμούντιτσα, ο Ρουμάνος δεν την έκανε δεκτή και ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να φύγει από... μόνος του.

Ο αμυντικός «ογκόλιθος» του μακεδονικού συλλόγου δεν εμφανίστηκε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, οι άνθρωποι του ΑΟΚ τον αναζήτησαν, ωστόσο ενημερώθηκαν πως ο Ντουγκλάο είχε αποχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του.

Αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να σημάνει μάλιστα και το οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο Βραζιλιάνος είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αποχωρήσει από την Καβάλα.

Πηγή: www.gazzetta.gr