ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βιεϊρίνια: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

Δημοσίευση 29 Αυγούστου 2011, 08:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βιεϊρίνια: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»
Facebook Twitter Whatsapp
Αρχικά, ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ είπε: "Είναι σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, αφού μετά από ευρωπαϊκό ματς αρκετές φορές έρχονται στραβά αποτελέσματα. Όμως εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε".
Αρχικά, ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ είπε: "Είναι σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, αφού μετά από ευρωπαϊκό ματς αρκετές φορές έρχονται στραβά αποτελέσματα. Όμως εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε". Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Ολοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό όταν αγωνίζονται, μπορεί να είχαμε απουσίες, όμως, αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους".

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος της Ουντινέζε, τόνισε: "Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο δίμηνο κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την Ουντινέζε, είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομά μου, όμως, εγώ είμαι εδώ και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ".

Για την κλήρωση του Europa League, σχολίασε: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι ξέρουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες, την Τότεναμ και την Ρουμπίν Καζάν, είναι πολύ ισχυρές, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα".


Πηγή: woop.gr