ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπολτ: «Νίκησα για να πω συγγνώμη»

Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου 2011, 19:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπολτ: «Νίκησα για να πω συγγνώμη»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Γιουσέιν Μπολτ κατάφερε με τη νίκη του στα 200μ. να πει ένα «συγγνώμη» στους φιλάθλους για την άκυρη εκκίνηση που έκανε στα 100.μ κατακτώντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού.
Ο Γιουσέιν Μπολτ κατάφερε με τη νίκη του στα 200μ. να πει ένα «συγγνώμη» στους φιλάθλους για την άκυρη εκκίνηση που έκανε στα 100.μ κατακτώντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού. «Έτρεξα γρήγορα απλά για να πω συγγνώμη στους φιλάθλους για τα 100μ. Κατέβηκα στον αγώνα για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Κατ΄ αρχήν δεν με πιάνει πανικός. Το 19.40 για μένα είναι ένας καλός χρόνος.

Δεν είμαι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά όλα γίνονται για τη διασκέδαση και την απόλαυση. Είμαι ευχαριστημένος με το χρόνο μου και ανυπομονώ να κάνω τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν. Είναι καλό να τρέξεις ένα σωστό 200άρι. Είναι το αγώνισμα που προτιμώ».

Ακόμη τόνισε ότι θα ετοιμαστεί πλέον για την σκυταλοδρομία 4χ100μ της Κυριακής (4/9) που είναι ένας από τους στόχους του, ενώ χαρακτήρισε φανταστικούς τους φιλάθλους που τον χειροκροτούσαν συνεχώς και σε σχετική ερώτηση για το Γάλλο Λεμέτρ τόνισε ότι: «Έχω πει εδώ και χρόνια ότι ο Κριστόφ θα γίνει ένας καλός αθλητής».

Ο Λεμέτρ από την πλευρά του είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την κούρσα. Ο χρόνος μου ήταν εξαιρετικός, ήξερα ότι μπορώ να τρέξω κάτω από τα 20 δευτερόλεπτα. Πλέον απομένει να πάμε καλά και στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. Μετά τον αγώνα ο Μπολτ μου είπε ότι είμαι πολύ δυνατός και με συνεχάρη και βέβαια θα τα ξαναπούμε αύριο».


Πηγή: woop.gr