ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάκοβιτς: «Τελικός η αναμέτρηση με την Ελλάδα»

Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου 2011, 22:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάκοβιτς: «Τελικός η αναμέτρηση με την Ελλάδα»
Facebook Twitter Whatsapp
Την άποψη του ότι αυριανός αγώνας της Σλοβενίας με την Ελλάδα στην πρεμιέρα της Β' φάσης του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας μπορεί να χαρακτηριστεί και "τελικός", εξέφρασε ο γνώριμος μας από τη «θητεία» του στον Παναθηναϊκό, Γιάκα Λάκοβιτς.
Την άποψη του ότι αυριανός αγώνας της Σλοβενίας με την Ελλάδα στην πρεμιέρα της Β' φάσης του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας μπορεί να χαρακτηριστεί και "τελικός", εξέφρασε ο γνώριμος μας από τη «θητεία» του στον Παναθηναϊκό, Γιάκα Λάκοβιτς. «Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, παρά τις πολλές απουσίες της. Η άμυνά της είναι συμπαγής. Δεν είναι ομάδα που θα σουτάρει συνέχεια από μακριά, αλλά θα κοντρολάρει το παιχνίδι. Δεν τη υποτιμάμε. Πάντα παίζουμε καλά απέναντί τους κι ευελπιστώ αυτό να εξαργυρωθεί με μία νίκη. Η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί και "τελικός".

Αλλά δεν ανησυχούμε. Αν χάσουμε, θα συνεχίσουμε με το ίδιο κίνητρο. Η διοργάνωση είναι μεγάλη και θα νικήσουν οι ομάδες που θα είναι πνευματικά και σωματικά πιο έτοιμες» είπε ο 31χρονος γκαρντ της Γαλατάσαραϊ.