ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπλάτερ διαψεύδει τα περί μυστικής συμφωνίας με τον Πλατινί

Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου 2011, 15:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Μπλάτερ διαψεύδει τα περί μυστικής συμφωνίας με τον Πλατινί
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, διέψευσε σήμερα τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που έκαναν λόγο για μυστική συμφωνία του με τον ομόλογό του της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, διέψευσε σήμερα τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που έκαναν λόγο για μυστική συμφωνία του με τον ομόλογό του της UEFA, Μισέλ Πλατινί. Σύμφωνα με αυτά, ο Ελβετός επικεφαλής της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας σκεφτόταν να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο σε δύο χρόνια και να παραχωρήσει τη θέση του στον παλαίμαχο Γάλλο διεθνή, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης κριτικής που δέχεται.

Πάντως, ο Μπλάτερ χαρακτήρισε, μέσω του λογαριασμού του στο «Twitter», αυτά τα σενάρια ως «καθαρή ανοησία» και συμπλήρωσε: «Ο υπαινιγμός ότι σκοπεύω να σταματήσω την τετραετή θητεία μου πριν από το τέλος της είναι απλά γελοίος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 75χρονος επανεξελέγη μέσα στη χρονιά για τέταρτη φορά στην προεδρία της FIFA. Τότε είχε δηλώσει ότι αυτή θα είναι και η τελευταία θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο.